Vaste prijzen   •   Gegarandeerd de goedkoopste   •   Huur per maand   •   7 dagen per week open

Opslagmogelijkheden

Huurmogelijkheden

Containerbox Heerhugowaard heeft opslagruimte huurmogelijkheden voor particulieren en bedrijven. U huurt bij ons opslag al voor 3,30 euro per m3 per maand. Wij zijn niet voor niets hét betaalbare alternatief voor wie een oplossing zoekt voor gebrek aan ruimte.

Huren voor particulieren

Opslagruimte huren in Heerhugowaard is ideaal voor als u extra ruimte nodig heeft bij bijvoorbeeld verhuizen, verbouwen of een tijdelijk verblijf in het buitenland. Ook uw motor, auto, meubels of wijn zijn welkom in één van onze opslagruimtes.

Opslagruimte huren voor bedrijven

Containerbox Heerhugowaard is u ook van dienst met een zakelijke opslagruimte. Deze zijn geschikt voor bijvoorbeeld webshop houders, ondernemers of andere soorten bedrijven die opslagruimte willen huren. Ook kantoormeubelen, gereedschap en andere materialen kunt u veilig en schoon bij ons opslaan.

Lees hier meer over onze opslagruimte maten, onze speciale archiefopslag, een zakelijke opslagruimteof een particuliere opslagruimte. De vestiging Heerhugowaard is o.a. goed te bereiken vanuit de regio Hoorn, Schagen en Den Helder.

Waarom Containerbox

3 locaties 3 locaties
Vanaf €3,30 per m3 Vanaf €3,30 per m3
7 dagen per week open 7 dagen p/w open
Bewaking Bewaking
Verwarmd Verwarmd
Droog Droog
Schoon Schoon
Veilige opslagruimte Veilige opslagruimte
Gratis overstappen Gratis overstappen

Uw kosten berekenen?

Benieuwd naar onze voordelige tarieven? Bereken hier zelf uw prijs! Wij berekenen geen BTW.

UW PRIJS BEREKENEN

Kies een locatie